Minőség biztosítása munkahelyi biztonsággal a környezet védelme mellett

A KT megalakulása óta a elkötelezetten törekszik szolgáltatásaiban, kivitelezéseiben a ZD (Zero Defect) működésre. Eredményeinket az elnyert munkák sikeres, minőségi és garanciális hibamentes megvalósítása mutatja. Ezért üzemeltetünk 1997 óta (2000.óta auditált!) ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert. A Kábel Team az MSZ EN ISO 14001 szabvány szerint 2004-től, OHSAS 18001:2007 (MEBIR) szabvány szerint 2008-tól van tanusítva.

2004 óta minőség és környezet központú integrált irányítási rendszer működik a KT -nél (jelenleg már a KT csoport valamennyi kivitelezési társaságánál is!), mert az ügyvezetés az igényes munkavégzést komplex egységként kezeli:
a munkatársak fogyasztók felé való viszonyától a megrendelői odafigyelésen át az átadott munkaterületek és munkadokumentációk megvalósításán keresztül a környezttudatos odafigyelésig, a környezetkímélő hulladékkezelésig.

BS OHSAS 18001:2007 (MEBIR) 2008 óta tanúsítva
Amilyen fontos a megrendelők felé a minőségi munkavégzés biztosítása
vagy a környezet védelme, ugyanilyen fontos a munkatársaink biztonsága is. A munkáltatói felelősség valós felelősséget jelent vállalatirányításunkban, melynek alaprendszerét a BS OHSAS 18001:2007 szabvány szerinti működésünk rögzíti, biztosításainknak és munkavédelmünknek kiemelkedő eleme.

Alapelvünk a ZD minőségképességhez hasonlóan, hogy a munkafolyamat ellenőrzési rendszerét kell képessé tenni a hibátlan és a munkában résztvevők egészségét nem veszélyeztető munkavégzésre. Alapcélunk
a balesetek, egészségkárosodások, harmadik félnek okozott károk, rendkívüli események megelőzése. Az ehhez vezető út a mindenkori kockázatok rendszeres felmérése és intézkedések, ellenőrzések azok megszüntetésére, minimalizálására.  

Letölthető tanúsítványaink: KIR 14001


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére


ÚJ LEVELEZÉS ELÉRÉSE:
Microsoft OFFICE 365


Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió